Dana 19.05.2017. godine u Budimpešti na Svjetskom kupu „Hungary Open“ su nastupili mlađi članovi Kickboxing kluba Tigar iz Karlovca, te su osvojili 7 srebrnih i 4 brončane medalje.
Od seniora nastupio je Mateo Mokole u disciplini Kick Light, kategorija 84 kg, ( 3 pobjede), te je osvojio srebrnu medalju. U finalu je sudac prekinuo borbu zbog ozljede.
U juniorskom uzrastu  je Leonardo Šeketa osvojio u disciplini light contact 63 kg srebrnu medalju ( 2 pobjede).
BudimpeštaOd starijih kadeta srebrne su medalje osvojili Lukas Jurašić u kategoriji -63 kg Kick light ( 3 pobjede), Perošić Dominik u point fighingu -63 ( 4 pobjede) i Light contactu -63 ( 2 pobjede) , dok je Lucas Radović srebrnu medalju osvojio u disciplini light contacta kategorija -42 kg ( 2 pobjede). Bronce su u starijim kadetima osvojili Lukas Jurašić – Light contact -63 kg ( 1 pobjeda), te Nika Radović u disciplinama Point fighting ( bez pobjede) i Light contactu -42 kg ( 2 pobjede).
U uzrastu mlađih kadeta Ana Pranjić je osvojila srebrnu medalju u Light contactu -32 kg ( 2 pobjede), dok su bronce uspjeli dohvatiti u point fightingu Roka Puljak +47 kg ( 1 pobjeda)  i u light contactu Leon Mušnjak +47 kg ( 1 pobjeda )
Ukupno su tigrovi dohvatili 7 srebrnih i 4 brončane medalje, a nastupili su još i Ivan Vuljanić, Luna Spasojević, Lara Mihalić, Mile Kirin i Luka Repulec koji su ispali u kvalifikacijama.
Pred Tigrovima je sljedeći vikend nastup u Puli na Adria Openu, gdje će nastupiti stariji dio ekipe, dok će mlađa ekipa otputovati na međunarodni  turnir  „ Junior Challenge“ u Mattersburgu.