TIGRU TRI ZLATA, ČETIRI SREBRA I DVIJE BRONCE NA HRVATSKOM PRVENSTVU ZA MLAĐE KADETE I SENIORE U POINT FIGHTINGU

U Poreču se 25.03.2023. godine održalo prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplinama Point fighting za mlađe kadete, junior I senior, na kojem je nastupiilo 11 natjecatelja Tigra.

Tigar je ukupno osvojio 3 zlatne , 4 srebrne I 2 brončane medalje.

Ivano Anzić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadeta -37 kg, ostvarivši ukupno 3 pobjede I to pobjedivši Leona Frankovića iz Rovinja 9-1, Vitu Lazarića iz Pule 4-2, te u finalu Marka Vlaheka iz Ivanić Grada 8-1.

Iva Vrbanić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja -42 kg uz dvije pobjede, prvo nad Teom Perhat iz Vižinade 11-2, a zatim u Tigrovom finalu Tenu Smiljanić 6-2.

Nicol Biber je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja -47 kg uz dvije pobjede, prvo nad Leonom Petrović iz Malinske 10-2, a zatim u finalu nas Erin Arman iz Zeusa 4-1.

Borna Lovrić osvojio je srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadeta -47 kg, uz pobjedu nad Ivanom Sablićem iz Jastrebarskog 12-4, te porazom u finalu Leona Kišana iz Jastrebarskog 9-0.

Tena Smiljanić je osvojila srebrnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja -42 kg, pobjedom nad Naomi Vigini iz Buja 11-0, te porazom od Ive Vrbanić iz Tigra 2-6.

Roka Puljak je osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniorki -55 kg, pobjedom nad Paolom Tomrecaj iz Zadra 18-12, te porazom od Mihaele Topalli iz zadra 16-9. U posljednjoj rundi obnovila se otljeda zadnje lože Roke što je protivnica vješto iskoristila I izjednačeni meč pretvorila u pobjedu.

Lara Mihalić je u srazu seniorki -70 kg izgubila od protivnice Elizabete Crnković iz Pule rezultatom 23-13, nastupivši iscrpljena nakon bolesti.

Lucija Babić je osvojila brončanu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja -32 kg pobjedivši u prvom kolu Ninu Ivas iz Vodica 6-0, da bi u polufinalu izgubola od Tene Kačmarčik 0-10.

Anamarija Čurčinac je osvojila brončanu medalju u kategoriji juniorki -50 kg, pobjedivši u prvom kolu nakon produžetaka Luciju Dundović iz Rijeke 22-20, te izgubivši od Viktorije Kampić iz Slunja 4-14.

Nastup je propustila već prijavljena Margareta Mušnjak juniorka do 55 kg koja se razbolila, a nastupio je I Niko Vrbanić koji je pobijedio Noela Balena iz Rijeke, a u borbi za medalju je izgubio od Nike Stojkovskog iz Pule 3-10.

Pred Tigrovima je sada nastup Europskom kupu u Beogradu od 29.03. – 02.04. 2023, gdje će nastupiti mješovita ekipa Tigra.